Изследване на Хранителна непоносимост

28.05.2022 (4207)

Германско-Българските лаборатории „ЗИНВЕСТ-К“ са от 2003 г. в партньорски отношения с една от
най-големите европейски лабораторни вериги „ЗИНЛАБ“. Представяме Ви новите тестовете за изследване на хранителна непоносимост, които се извършват в „ЗИНЛАБ“:

Изследването на Хранителна непоносимост на ЗИНЛАБ е отговор на желанието на хората за изготвяне на индивидуално хранително меню, което да задоволи хранителни нужди на всеки индивид. Всеки човек има собствен хранителен профил, който е резултат от храните, към които той има толерантност и към тези, към които има непоносимост. При много хора приема на храни, към които те имат непоносимост води до хронични заболявания, които са резистентни към конвенционалните терапии.

Видове изследвания за хранителна непоносимост от ЗИНЛАБ:

Изследване на хранителна непоносимост в Германия за 176 храни
+ индивидуално хранително меню и циклична диета - Цена 265 лв

Изследване на хранителна непоносимост в Германия за 264 храни
+ индивидуално хранително меню и циклична диета – Цена 379 лв.

Качества на теста:

  • Изследването на имуноглобулините от клас IgG на всички включени в теста храни в кръвта е разработено с цел да се установят непоносимости, да се изготви индивидуален хранителен профил, както и да се предостави важна информация за изготвяне на индивидуална диета.
  • Взетите биологични материали се изпращат към специализирана лаборатория в Германия. Резултатът от теста е преведен на български език.
  • Включва индивидуално меню предоставено от специалисти към Германска лаборатория за приготвяне на здравословна и балансирана храна (индивидуалните рецептите са само на английски език).
  • БОНУС получавате 9 дневна циклична диета за правилно и здравословно отслабване.
  • Две опции за получаване на резултата. Брандирана папка с около 40 страници или брандирана флашка с PDF-файл. Изборът е ваш!

За да видите как изглежда резултат за хранителна непоносимост 264 храни натиснете ТУК.

За да видите как изглежда резултат за хранителна непоносимост 176 храни натиснете ТУК.

Легенда на непоносимостите:
Непоносимостите са изобразени в цветове и в процент. Колкото процентът е по-голям, толкова е по-голяма и непоносимостта.

Легенда на непоносимостите